Így demonstráltak a kőszegiek - videóbeszámoló

Az új forgalmi rend ellen demonstráltak autósok Kőszegen. Videónkból kiderül, mit szeretnének és mi bántja őket.

A megváltozott forgalmi rend miatt demonstráltak pénteken délelőtt autósok Kőszegen, a Munkácsy utcában. A rendőrök tíz autót engedtek csak be a területre, hogy fél pályán haladhasson a forgalom. A nyugat.hu-nak Szalai Tibor vállalkozó mondta el, mi ellen tiltakoznak és mit szeretnének elérni.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Videónkban megmutatjuk, melyik útról tiltották ki az autósokat, illetve gyorsítva megmutatjuk a jóval hosszabb kerülőutat is. Összeállításunkban megmutatjuk a farsangi városházi táblákat is, amik a demonstrálók szerint őket gúnyolják. Az autók elől lezárt utcában a demonstrálók elmondása alapján a rendőrök rendszeresen büntetik a behajtó autósokat, köztük sok megszokásból vezető osztrákot is.

A korábbi forgalmi rend visszaállításáért demonstráltak Kőszegen
A korábbi forgalmi rend visszaállításáért demonstráltak Kőszegen
nyugat.hu

Szerettük volna kameránk előtt megszólaltatni a kőszegi városháza illetékeseit, vagy a polgármestert, de nem jártunk sikerrel, így a jövő héten tesszük fel kérdéseinket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet