Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Köszönjük a jókívánságokat, László, a gondnok!

Egy kézzel írt, fára tűzött cetlitől is más lehet az élet. Éljen a szombathelyi parkerdő gondnoka! Valamint mi is hasonlókat kívánunk!

„Tisztelt Látogatók és Kirándulók!
Kellemes Karácsonyi és Békés Újévi ünnepeket kívánok!
László a gondnok”

Karácsonyi üdvözlet a parkerdőben
R.Gy.
R.Gy.

Ez a felírat olvasható a szombathelyi Parkerdő bejáratánál. Futás után, a fáradtság okozta eufóriában fedeztem fel. Le is fotóztam nektek és meg is ihletett. Tehát:

„Köszönjük nektek az elmúlt évet!
A sok támogatást, a sok információt, a bizalmat, az elolvasott cikkeket, a megnézett videókat és a meghallgatott podcasteket!
Szép karácsonyt és boldog újévet kívánok!”

Gyöngyi, a főszerkesztő

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely