Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kötelező olvasmányok felolvasásával segítenek a színészek a magyartanároknak a távoktatásban

Bíró Kriszta és Fullajtár Andrea színésznők kezdeményezték az akciót.

Fullajtár Andrea az Online otthonoktatás Facebook-csoportban írta meg, hogy Bíró Kriszta felvetése után a színészek kötelező olvasmányok felolvasásával segítenék a magyartanárokat és a diákokat. - írja a hvg.hu - A színésznő bejegyzése népszerű lett, egy óra alatt több ezer kedvelést kapott.

Erre a célra már létre is jött a Művészek az online otthonoktatásért elnevezésű zárt csoport is. A leírás szerint a tagok célja, hogy "az otthonoktatást segíteni kívánó művészeket egy felületre gyűjtse, és így megkönnyítse a feléjük irányuló kommunikációt." Elérhető már egy Google Dokumentum szintén Művészek az online otthonoktatásért címmel, amelyben az évfolyam és a diákok életkorának megadása után ki lehet választani, mely szerzőtől milyen művet és mikor olvassanak fel a színésznők.

A csoportban több színész is jelezte, hogy segít, többek között Gryllus Dorka, Simon Kornél Trokán Anna és Trokán Nóra. Orbán Viktor miniszterelnök pénteken jelentette be, hogy hétfőtől bezárnak az iskolák és új, digitális oktatási rend lép életbe, a diákok nem mehetnek be az oktatási intézményekbe.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra