Kovács Ákos szerint amcsi pénzen kotyvasztották a kínaiak a „víruskát”

Járvány is addig van, amíg a világ urai akarják.

Hétvégén a Papp László Sportarénában tartott koncertet Kovács Ákos, a zenésszel fellépése után készített interjút a Blikk, melyben Ákos megosztotta meglátásait a koronavírusról is. Úgy fogalmazott, „Nem nagyon válogat ez a vírus. Ez a gyönyörű kínai laboratóriumban amerikai pénzből kifőzött kis víruska.”

Kovács Ákos
mindenszo.hu

Ákos kitért arra is, hogy jó lenne visszakapni a korlátozásoktól mentes világot, bár azt ő maga nem tudja, hogy ezt „a világ urai szeretnék-e”. Ausztriát, Ausztráliát, az Egyesült Államokat – vélhetőleg járványkezelés szempontjából – rossz példának nevezte, elmondta azt is, hogy az olyan „józan eszű embereknek, mint ő” végre hallatniuk kell a hangjukat, mert ez „már nem játék” – írja a Telex.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek