Kövér László megbüntette Kálmán Olgát

Csökkentette a DK-s képviselő tiszteletdíját, mert több szavazáson nem vett részt.

Kálmán Olga szerint a házelnök egyenként bünteti végig a DK képviselőit, ugyanis több szavazáson nem vettek részt – írta közösségi oldalán. A politikus posztja szerint a hiányzások az alakuló ülést és az olyan szavazásokat takarja, amelyekről a politikai véleménynyilvánítás keretében vonultak ki.

Kövér indoklása szerint Kálmán Olga a májusi ülések szavazásin többször nem vett részt, amivel átlépte a meghatározott mértéket. A távollétek igazolására a frakcióvezető igazolást nyújtott be, de azt nem fogadta el - írja a 168ora.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek