Kövér László: „Minden magyar embernek kötelessége a Fideszre szavazni”

Különben belerángatnak minket a háborúba.

"Sokaknak nem tetszik, hogy önálló hangon merték megfogalmazni érdekeiket, ahogy az sem, hogy „képesek, hajlandók és mernek a béke mellett érvelni, az igazság oldalán állni. A június 9-i választás arról is szól, hogy a világ nagyobbik része hatással tud-e lenni Európa háborúpárti részére, amely minden eszközt megragad" – mondta egyéb érdekességek mellett Kövér László házelnök egy újfehértói rendezvényen a írja a klubradio.hu.

Szerinte az itt a kérdés: hagyjuk-e hogy mások kockára tegyék eredményeinket azzal, hogy belerángatnak minket a háborúba, vagy történelmi elődeinkhez – Hunyadi Jánostól az 1956-os hősökig – méltóak tudunk maradni, és a megfelelő helyre húzzuk az ikszet.

Minden magyar embernek ma az a kötelessége, hogy arra a politikai közösségre adja a voksát, amely egyedül beszél és tesz a békéért, és nem hagyja, hogy belerángassanak bennünket a háborúba – jelentette ki, hozzátéve: "aki a szívére hallgat, a Fidesz-KDNP-re szavaz, aki az eszére hallgat, meg pláne”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek