Kövér László szerint Zelenszkij pszichés beteg

„Fenyegetőzni az ember általában az ellenségeivel szemben szokott, azokkal szemben, akit barátul akar megnyerni, ritkán."

Interjút adott a Hír TV-nek a Nemzeti Összetartozás Napja (azaz a Trianon-emléknap) alkalmából Kövér László Fidesz választmányi elnök és házelnök. Ahogyan azt a 444.hu észrevette, ebben valamiért fontosnak tartotta megjegyezni, szerinte Zelenszkij ukrán elnök Magyarországgal szemben megfogalmazott kritikái arra utalnak, pszichés problémái vannak az ukrán államfőnek.

„Amióta az eszemet tudom és figyelem a világpolitika eseményeit (...), nem emlékszem rá, hogy egy segítségre szoruló, bajban lévő ország vezetője olyan hangot mert volna megütni bárkivel szemben, mint amilyen hangot Zelenszkij elnök úr nem csak Magyarországgal szemben, hanem akár a német kancellárral szemben is megüt.” – mondta el előbb Kövér, majd úgy folytatta, „Fenyegetőzni az ember általában az ellenségeivel szemben szokott, azokkal szemben, akit barátul akar megnyerni, ritkán. Itt van egy személyes, pszichés probléma, amivel én a magam részéről nem tudok mit kezdeni.”

Azt is elmondta, szerinte az ukrajnai háború alatt és után a kárpátaljai magyarságnak igenis alapos oka van a félelemre, szerinte az ukránoknak „eszébe juthat (...) szépen elintézni a magyar kisebbség, a magyar közösség kérdését. Mondjuk egy olyan nyomással, ami arra késztetné a közösségünk tagjait, hogy hagyják ott a szülőföldjüket 1100 esztendő után”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek