Ti közel 3 millió forinttal támogattátok a Nyugat.hu-t, mi pedig több cikket tudtunk írni nektek!

Köszönjük! Nagyok vagytok! Számítunk rátok ezután is!

Május elején arra kértük olvasóinkat, támogassanak bennünket. Hiszen vidéken alig van olyan újság, rádió, televízió, amely ne a kormánytól függetlenül működne, vagy éppen ne állna valamilyen érdekcsoport befolyása alatt. Vas megyében már közel 20 éve létezik egy ilyen hírportál. Ez a Nyugat.hu. Annak azonban, hogy képviseljünk, és igazi újságot írjunk, ára van. Csak akkor működhetünk, ha segítesz bennünket.

Amikor kis csodák történnek

Június 6-án még azt írtuk nektek, hogy „Szuperek vagytok, Nyugat.hu olvasók – Már csak 55 ezer 51 forint hiányzik az egymillióhoz!” Szuperek vagytok, Nyugat.hu olvasók - Már csak 55.051 forint hiányzik az egymillióhoz! 2019. June 06. 19:58

És ilyenkor történnek a kis csodák: egy helyi olvasónk úgy döntött, biztosra megy, nem hagyja a Nyugatot egymillió alatt, s a cikkünk megjelenése után szinte azonnal megkaptuk a teljes hiányzó összeget. Köszönet érte! És jött a többi is. Összesen 2 millió 642 ezer 949 forint lett a végeredmény május eleje óta. 113-an hoztátok ezt össze nekünk.

Köszönünk minden eddigi segítséget! Legyen az ezer forintos előfizetés vagy 15 ezer forintos támogatás. Ennek is köszönhető, hogy megmaradt a Budapesten kívüli legnagyobb szabad média, a Nyugat.hu, úgy, hogy mi még több cikket tudtunk írni, és ti jóval többen olvastok bennünket, mint ezelőtt egy éve.

Maradjatok velünk!

A magyar szabad és független sajtó helyzete az elmúlt hónapokban sem lett könnyebb. Maradjatok velünk továbbra is, hogy olvashassátok a Nyugatot, hogy tudjunk nektek segíteni a megoldhatatlannak látszó ügyekben, hogy ellenőrizni tudjuk a hatalmat és írhassunk nektek a valóságról.

Ide kattintva támogathatsz bennünket és fizethetsz elő a Nyugat.hu-ra.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Csak Szombathely