Közel kétmilliót fizetett a rekorder bliccelő a BKK-nak

48-szor pótdíjazták, a befizetés elmulasztása miatt nyolc végrehajtási eljárás indult ellene.

Csaknem kétmillió forintot fizetett ki egyben büntetésként a legtöbb bírságot felhalmozó budapesti bliccelő, derült ki a BKK közleményéből, melyben a 2019-ben befolyt legnagyobb egyösszegű pótdíjbefizetéseket listázták. Eszerint a ténylegesen befizetett büntetések közül a legnagyobb összege 1915388 forint volt, vagyis 84612 forint híján kétmillió forint volt. A második és harmadik legnagyobb bírság is meghaladta az egymillió forintot, előbbi 1,64, utóbbi 1,03 millió forint volt. Hogy mit kell tenni csaknem kétmillió forint pótdíj összeszedéséhez? A rekordert a közlemény szerint összesen 48-szor pótdíjazták, a befizetés elmulasztása miatt nyolc végrehajtási eljárás indult ellene. Ha időben fizetett volna, ennek a töredékét kellett volna csak befizetnie. - írja a 444.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek