Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közel százhetvennel a 88-ason

Ellenőriztek Vas megye közútjain.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A police.hu tájékoztatása szerint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az elmúlt hétvégén is tartottak közlekedésrendészeti ellenőrzéseket Vas megye közútjain. Az ellenőrzések célja továbbra is a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése és a közlekedési balesetek megelőzése volt.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az ellenőrzés ideje alatt több olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, akik jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. Egy motoros a 88-as számú főúton 90 km/h helyett 165 km/h sebességgel előzött, egy sofőr pedig a 84-es számú főúton 70 km/h helyett 149 km/h sebességgel közlekedett az általa vezetett járműszerelvénnyel.

A rendőrök több olyan gyorshajtást is rögzítettek a hétvégén, ahol a gépjárművek konvojban előzték az előttük haladó járműveket. A 84-es számú főúton a megengedett 90 km/h helyett az egyik sofőr 110 km/h sebességgel, egy másik autós pedig 127 km/h sebességgel előzte meg az előttük haladó kocsisort.

Tapasztalható a közutakon, hogy a hétvégi, megnövekedett járműforgalomban a közlekedők türelmetlenebbek, figyelmetlenebbek. Ne feledjék, hogy a szabályok figyelmen kívül hagyása pillanatok alatt balesethez vezethet! A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ezért felhívja a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! A felelőtlen járművezetők nem csak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik.

Gyorshajtó
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés