Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Így még biztosan nem látta Koczka Tibort, Szombathely alpolgármesterét

Koczka és családja az autómentes napon öltött jelmezt, és ezt saját Facebook-oldalán mutatta meg.

A pénteki autómentes nap szombathelyi rendezvényen tűnt fel Koczka Tibor alpolgármester és családja, jelmezbe öltözve. Facebook-oldalán ezt írta a képekhez:

Az Autómentes napon a '20-as-'30-as éveket idéztük meg öltözékünkkel, és kerékpárral jártuk be Szombathely belvárosát. Így hívtuk fel a figyelmet arra, hogy ha lehet, a hétköznapok során is válasszák minél többen a kerékpáros, gyalogos közlekedést az autó helyett. Ez persze csak egy volt a sok-sok figyelemfelhívó programunk közül.

Koczka Tibor és családja az autómentes napon
Forrás: Facebook / Tibor Koczka

A képek között aztán régi ismerőst találtunk, Sági Józsefet, aki nyolc évig 1998 és 2006 között volt Szombathely országgyűlési képviselője, 2014-ig pedig városi képviselő. Most a Horváth Boldizsár Szakközépiskola igazgatója, őt egyébként sokat látni biciklivel a városban.

Sági József (jobb szélen) az autómentes napon
Forrás: Facebook / Tibor Koczka

Koczka Tibor Facebook-posztja itt is megnézhető:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra