Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

Közös gyertyagyújtás az izraeli áldozatok emlékére Szombathelyen

Vasárnap este hat órától a Fő téren, a Pannónia ház előtt.

"Kedves Barátunk! A Magyar Izraeli Baráti Társaságok és Körök Országos Szövetsége vasárnapra az ország számos pontján megemlékezést hirdetett. Ehhez csatlakozva 2023.10.15-én vasárnap 18:00 - 18.30 óráig csendes megemlékezést és demonstrációt tartunk a több mint egy hete tartó értelmetlen öldöklés Izraeli áldozatainak emlékére Egyben szolidaritásunkat fejezzük ki Izraelnek. A megemlékezés helyszíne: Szombathely, Fő tér, „Testvérvárosok köve” (a Pannónia ház előtt) A megemlékezésre Mindenkit szeretettel várunk Tisztelettel, Szombathelyi Magyar Izraeli Baráti Társaság." - írják a szervezők lapunkhoz eljuttatott felhívásukban.

Közös gyertyagyújtás végleges
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra