Közös gyertyagyújtás az izraeli áldozatok emlékére Szombathelyen

Vasárnap este hat órától a Fő téren, a Pannónia ház előtt.

"Kedves Barátunk! A Magyar Izraeli Baráti Társaságok és Körök Országos Szövetsége vasárnapra az ország számos pontján megemlékezést hirdetett. Ehhez csatlakozva 2023.10.15-én vasárnap 18:00 - 18.30 óráig csendes megemlékezést és demonstrációt tartunk a több mint egy hete tartó értelmetlen öldöklés Izraeli áldozatainak emlékére Egyben szolidaritásunkat fejezzük ki Izraelnek. A megemlékezés helyszíne: Szombathely, Fő tér, „Testvérvárosok köve” (a Pannónia ház előtt) A megemlékezésre Mindenkit szeretettel várunk Tisztelettel, Szombathelyi Magyar Izraeli Baráti Társaság." - írják a szervezők lapunkhoz eljuttatott felhívásukban.

Közös gyertyagyújtás végleges
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet