Közülük kerül majd ki a 2021-es év vasi embere

Mivel idén sem lesz megyebál, a közösségi oldalakon jelentik majd be az eredményt. Kíváncsian várjuk olvasóink véleményét.

A Vas Megyei Közgyűlés és a Vas Megyéért Egyesület 24. alkalommal hirdeti meg Az év vasi embere választást. Az idén is lesz közönségdíj, Vas megye Facebook-oldalán január 7-én éjfélig lehet szavazni a legalkalmasabbnak tartott személyre – olvasható a megye hivatalos honlapján . Egyszerűen lájkolni kell az illetőt.

Hogyan döntenek a győztesről?

A választás első körében a Vas Megyei Közgyűlés és a Vas Megyéért Egyesület által felkért kuratórium kiválasztott tíz személyt, akik közül a második körben – az elkövetkező napokban – titkos szavazással döntenek majd a megválasztott személyről.

nyugat

„Az eredményt a megyebálon szokták bejelenteni, de sajnos a pandémia miatt 2022-ben sem kerül megrendezésre a bál, így január 8-án ismertetik majd a közösségi oldalakon a kuratórium és a közönség választottját, későbbiekben pedig szűk körben történik meg a díjak átadása” – írják a szervezők.

Kikre lehet szavazni?

Dr. Balogh Lajos, Botanikus muzeológus

Bánhegyi Attila, Edző, sportvezető, tanár.

Dr. Grasselly Magdolna, orvos

Mándli Péter, BPW-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója

Márffy Bence tanár, youtuber

Dr. Nagy Éva, háziorvos

Sákovics Péter, szenior tenisz- és racketlon játékos

Schäfer András labdarúgó

Szigeti Tibor, a Schaeffler-gyár ügyvezetője

Veres Gábor szobrász

Olvasóink - függetlenül a hivatalos választástól - nálunk is szavazhatnak a jelöltekről január 7-ig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet