Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lábassal verte volt élettársa apját

A volt após keze több helyen is eltört.

A Kaposvári Ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy 27 éves kaposvári férfival szemben, aki egy lábassal törte el volt élettársa édesapjának a kezét.

A vádlott és volt élettársa 12 év után szakítottak, amit a vádlott nem tudott feldolgozni, ezért ittas állapotban megjelent volt párja lakóhelyén.

A vádlott a ház udvarán összetalálkozott volt élettársa édesapjával, aki éppen a vízaknába készült lemenni, miközben kérdőre vonta a vádlottat, hogy mit keres ott. A vádlott a feldühödött és az udvaron magához vett egy piros lábast, amivel több alkalommal megütötte a derékig az aknában álló sértett fejét és a kezét.

A bántalmazás következtében a sértettnek nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek, a bal keze több helyen is eltörött.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra