Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lájkold a püspököt! Elindult Székely János Facebook-oldala

Az új szombathelyi megyéspüspök halad a korral.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyi Egyházmegye arról tájékoztatott hogy, elindult dr. Székely János megyéspüspök Facebook-oldala .

dr. Székely János megyéspüspök
Garai Antal Atom
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Előzetes programajánló, illetve beszámolók olvashatók rajta. Hamarosan írásai is felkerülnek, de más is várható.

Székely Jánossal kinevezését követően készítettünk nagyinterjút, itt olvasható Székely János, az új püspök: A mai világban a hitet csak radikálisan lehet megélni 2017. July 18. 12:39 .

Ez pedig az egyházmegye eheti eseménynaptára:

Augusztus 22-23. – Ciklus Show - Orvostudományi-biológiai alapokon nyugvó, interaktív felvilágosító foglalkozás 10-12 éves lányoknak (Szombathely, Martineum Felnőttképző Akadémia)

Augusztus 24-27. – VI. Egyetemista tábor(Szombathely, II. János Pál Katolikus Szakkollégium). Kontakt: Dr. Németh Norbert, egyetemi lelkész:30/619-18- 35.

Augusztus 26. 10.30 – Papok és szüleik zarándoklata és a Brenner János Imaszövetség tagjainak közös szentmiséje. A szentmise főcelebránsa: dr. Székely János megyéspüspök

Augusztus 26. – 1Úton Zarándoknap. Dr. Székely János megyéspüspök ezen a napon 18 órakor Celldömölkön, a Nagyboldogasszony-templomban mutat be szentmisét.

Augusztus 27. 10.00 – Püspöki szentmise Bérbaltaváron. Bemutatja: dr. Székely János, szombathelyi megyéspüspök. Ezt követően az Elszármazottak Keresztútjának és a papok és tanítók emléktáblájának megáldására kerül sor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés