Lakástűz a Jászai Mari utcában - fotóriport

A szombathelyi lakásban szerencsére nem tartózkodott senki, így emberéletet nem követelt a tűz. A tűzoltóknak hamar sikerült megfékezni a lángokat.

A tűz szombat délután fél öt körül ütött ki a Jászai Mari utcai ház harmadik emeletén. A gyors beavatkozásnak köszönhetően (a tűzoltók percek alatt ott voltak) a lángok nem terjedtek tovább a szomszédos lakásokra.

A lakóépület legfelső szintjén csaptak fel a lángok az egyik kétszobás lakás szobájában. A szoba teljes terjedelmében égett a tűzoltók kiérkezésekor, de a lángok tovaterjedését sikerült megakadályozni. Így a lakás más helyiségeire vagy a szomszédos lakásokra nem terjedt át a tűz. Ennek ellenére a lakásban komoly károk keletkeztek.

A tűzeset idején a lakásban nem tartózkodott senki, ezért csak az ajtó betörését követően kezdhettek neki a tűz oltásának.

A ház lakóit nem kellett kiköltözetni, s a lépcsőház átszellőztetése a nyílászárók kinyitásával, az erős szélnek köszönhetően gyorsan megtörtént.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló