Lakástűz a Jászai Mari utcában - fotóriport

A szombathelyi lakásban szerencsére nem tartózkodott senki, így emberéletet nem követelt a tűz. A tűzoltóknak hamar sikerült megfékezni a lángokat.

A tűz szombat délután fél öt körül ütött ki a Jászai Mari utcai ház harmadik emeletén. A gyors beavatkozásnak köszönhetően (a tűzoltók percek alatt ott voltak) a lángok nem terjedtek tovább a szomszédos lakásokra.

A lakóépület legfelső szintjén csaptak fel a lángok az egyik kétszobás lakás szobájában. A szoba teljes terjedelmében égett a tűzoltók kiérkezésekor, de a lángok tovaterjedését sikerült megakadályozni. Így a lakás más helyiségeire vagy a szomszédos lakásokra nem terjedt át a tűz. Ennek ellenére a lakásban komoly károk keletkeztek.

A tűzeset idején a lakásban nem tartózkodott senki, ezért csak az ajtó betörését követően kezdhettek neki a tűz oltásának.

A ház lakóit nem kellett kiköltözetni, s a lépcsőház átszellőztetése a nyílászárók kinyitásával, az erős szélnek köszönhetően gyorsan megtörtént.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló