Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lámpaváltásra figyelt, pirosnál álló motornak hajtott egy Ford Szombathelyen

Nem vette észre a sávban, piros lámpánál álló motort és belehajtott a kétkerekűbe egy Ford Szombathelyen, a Hunyadi János úton. A motoros megsérült.

A belváros felől érkező Ford vezetője kérdésünkre elmondta, hogyan történt a baleset.

TM

„Ismerem ezt az útszakaszt és tudom, hogy ha a piacnál zöldre vált a lámpa, akkor kb. mennyivel kell haladnom, hogy a Szent Flórián körúthoz is zöld jelzésre érkezzek. A jelzőlámpára figyeltem haladás közben. Amikor a lámpa piros-sárgára váltott, akkor néztem vissza az útra és akkor láttam meg a sávban álló, zöld jelzésre váró motort” – mondta az autót vezető férfi.

TM

„Azonnal fékeztem, de az autóm ütközött a motor hátuljával. A motoros leesett a motorról, de felállt és kiment az út szélére. Nagyon sajnálom, nem tudom, hogyan nem vettem észre, egyszerűen nem tűnt fel, hogy ott van.”

TM

Információnk szerint a harmincas éveiben járó motoros férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Hozzátartozójától megtudtuk, hogy pár évvel ezelőtt már volt balesete a motorosnak, akkor egy figyelmetlenül kanyarodó autó miatt szenvedett sérüléseket, amit műteni is kellett.

TM

A rendőrség két sávot lezárt a 2x2 sávos Hunyadi úton. A forgalom sávelhúzással 2x1 sávon haladhatott a jelzőlámpa jelzése alapján, de ahogyan az képünkön is látszik, így is adódtak bonyodalmak, mivel volt olyan sofőr,aki úgy gondolta, hogy továbbra is két sávon haladhat a forgalom Táplánszentkereszt irányába, így elállta a szemből érkezők útját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra