Landolt a honvédségi gép, amivel hazaérkezhetett Novák Katalin

Fél egy körül szállhatott le a gép Budapesten.

Leszállt az a honvédségi gép, amivel Novák Katalin utazhatott vissza Budapestre - írja a hvg.

A lap közlése szerint a gépet az 1-es terminál előtti futópályára parancsolták le az ADS-B Exchange radarképe szerint. Az szintén a radarképről látszik, hogy a gép jókorát került leszállás előtt: elrepült a reptértől északra és csupán Szentendre felett fordult vissza a futópálya felé, hogy aztán azt Budapest felett végigsuhanva közelíthesse meg azt.

A gépet távol a kíváncsi szemektől, az 1-es terminálon parkolták le. Ez azért is furcsa, mert Novák útjai előtt és után legtöbbször a köztársasági elnök a 2-es terminálnál szokott parkolni a gép, igaz, mindenkori utasai az épületbe soha nem mennek be.

A portál megjegyezte, a 1-es terminált jellemzően teherszállító repülőgépek használják, de ide szokták parkolni azokat a magángépeket is, amelyekkel a NER-elit közlekedik.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Elindult Magyarország felé Katarból a honvédség gépe, ahová korábban Novák Katalin utazott February 10. 10:53 a gép Katarból szállt fel szombaton reggel. Onnan, ahol az utóbbi napokban a köztársasági elnök is tartózkodott. Az MTI szerint Novák Katalin hivatalos programja vasárnapig tartana, mely során Tamím bin Hamad ál-Száni sejkkel is lenne tárgyalása.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet