Lángoló fűnyíróhoz és kerti hulladékhoz is riasztották a vasi tűzoltókat

És ez még csak a hétfő volt.

Fűnyírás közben kezdett füstölni, majd ki is gyulladt egy elektromos fűnyíró Salköveskúton, a Rákóczi utcában hétfőn délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a tulajdonos áramtalanította a berendezést, majd az egység megszüntette a füstölést.

Épített medencében összehordott faágak és levelek égtek egy családi ház udvarában Sárváron, a Móricz Zsigmond utcában hétfőn délután. A lángokat a városi hivatásos tűzoltók oltották el – írja a katasztrófavédelem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek