Langyos, szitálós, ködös időre számítson, ha kimegy a lakásból

Rétegfelhő és ködpárna borítja az országot.

Az ország nagy részén tartósan borult, párás idő várható, a látási viszonyok éjszaka romlanak, napközben csak lassan javulnak. A rétegfelhőzet felszakadozása és ezáltal több-kevesebb napsütés csak kevés helyen valószínű - nagyobb eséllyel a Dunántúlon, valamint a keleti határ közelében. Legfeljebb szitálás fordulhat elő.

Szombaton a köd- és rétegfelhőzet feloszlása után hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de főként az ország északkeleti felén tartósan borult, párás helyek is lesznek. Legfeljebb a borult tájakon lehet szitálás. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. A hajnali 5-12 fokról délutánra a borult, párás helyeken 15, a napos részeken 20 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás