Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olyan lánykérés történt Vas megyében, hogy csak az láthatja, akinek szárnya van

Vagy akit felemel valaki más a levegőbe.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magát csak a Szombathelyi Repülőklub pilótájaként nevezi meg az az olvasónk, aki eljuttatta ezt a képet a szerkesztőségünkbe. Hogy ne fedje feszítően misztikus homály a tényt, hol látható ez a titkos üzenet, ami ezúttal nem a széllel száll, hanem a szántóföldre van írva, eláruljuk: Pusztacsó mellett készült.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Külön felhívnánk a figyelmet a fotó jobb felső oldalán közeledő kisgépre - talán esetleg maga az ifjú vőlegény írja le az ívet vele? Legyen bárhogyan is, olyan balanszos az egész kompozíció, mint egy rutinos adventivásáros ivó léptei a hatodik rossz forraltbor után!

Nyugat.hu

Akinek megvan a sztorija is a szokatlan lánykérésről, az ne tartsa magában, és küldje el nekünk a kontaktunk@nyugat.hu digitális postafiókon keresztül!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés