Laptársunkat, az Enyugatot támogatja pinceszínházi előadásával a Rotary Pannonia

Nekünk már itt a karácsony! A Rotary Club Sopron Pannonia tagjai év végi pinceszínházi rendezvényük bevételével a soproni független média munkáját támogatják.

A Rotary Club Sopron Pannonia egyik szép hagyománya, hogy fergeteges estével, vagyis a Civitas Pinceszínház egy előadásával jutalmazza tagjait és vendégeit. Az is a szokásukhoz tartozik, hogy az est bevételét jótékony célokra ajánlják fel. Idén úgy döntött az egyesület tagsága, hogy az előadás jegyeiből százmazó összeggel az enyugat.hu munkáját segítik. Köszönjük szépen!

Mint sokan tudják, Sopronban két Rotary is működik, a Pannonia Club különlegessége pedig, hogy szemben a klasszikus Rotaryval, ahol csak férfiak lehetnek tagok, ez vegyes klub, vagyis nők is csatlakozhatnak a szervezethez. A negyed százada alakult klub elnöki teendőinek ellátása - a Rotary szabályoknak megfelelően, rendkívül demokratikusan - a tagok között évente cserélődik.

civitas pinceszinház
enyugat

A Templom utcában működő Civitas Pinceszínház már egy híján ötven éve működik. A Kövesi György által alapított színház amatőrnek mondja magát, holott profi színházcsinálók, csak éppen mindent másképp tesznek, mint ami megszokott. Már a tér is: a közönség egy középkori pincébe lép be, borral és zsíros kennyérrel kínálják, miközben már el is kezdődött az előadás...

Az enyugatot támogató kabaré december 1-jén, pénteken 20 órakor kezdődik tehát a Templom utcai Civitas Pinceszínházban, a Rotary Club Sopron Pannonia szervezésében. Jegyek a klub tagjainál kaphatók, jelentkezni lehet ezen a linken is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet