Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lassan őserdő lesz a Parkerdő

Tövestől kifordult fák, dudva, muhar.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Olvasónk képei és gondolatai:

„Rendszeresen járok a Parkerdőbe futni, egy éve ezek a képek fogadnak. Ezek a pusztulóban lévő fák mind a futóút és az ösvények fölé borulnak, az egyik már ráborult a futóösvényre, senki sem távolította el, kerülgetik a futók, a sétálók. A fák már tövestől kiborultak, csak az a kérdés, hogy az a fa, amelyik tartja, vagy a kidőlt fa ágai bírják-e tovább, de mindenképpen a futóútra, ösvényre fog dőlni. Szerencsés esetben nem fog arra járni senki sem, de ha igen, nem biztos, hogy élve megússza. Hihetetlen, hogy ennyi ideje ennyire el legyen hanyagolva ez a szép terület. Addig persze soha nincs probléma, amíg valaki meg nem sérül, vagy még komolyabb baj nem történik.”

Parkerdei fák
olvasó
Parkerdei fák
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra