Lassan őserdő lesz a Parkerdő

Tövestől kifordult fák, dudva, muhar.

Olvasónk képei és gondolatai:

„Rendszeresen járok a Parkerdőbe futni, egy éve ezek a képek fogadnak. Ezek a pusztulóban lévő fák mind a futóút és az ösvények fölé borulnak, az egyik már ráborult a futóösvényre, senki sem távolította el, kerülgetik a futók, a sétálók. A fák már tövestől kiborultak, csak az a kérdés, hogy az a fa, amelyik tartja, vagy a kidőlt fa ágai bírják-e tovább, de mindenképpen a futóútra, ösvényre fog dőlni. Szerencsés esetben nem fog arra járni senki sem, de ha igen, nem biztos, hogy élve megússza. Hihetetlen, hogy ennyi ideje ennyire el legyen hanyagolva ez a szép terület. Addig persze soha nincs probléma, amíg valaki meg nem sérül, vagy még komolyabb baj nem történik.”

Parkerdei fák
olvasó
Parkerdei fák
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely