Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

László Győző: hiteles jelölttel és igazi összefogással le lehet győzni a Fideszt

Fölényes győzelmet aratott a kormánypárti jelölt felett Szombathelyen, váltottunk vele néhány mondatot.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mit várt? Sejtette, hogy győzni fog?

Reménykedtem, de nem lehettem biztos benne. Köszönöm mindenkinek, aki segített, és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Számomra már holnaptól kezdődik a munka, és ami nagyon fontos: minden derkovitsi polgár képviselője szeretnék lenni.

Kovács Dávid

Mit gondol, ez a győzelem Önnek szó, vagy elődjének, Czeglédy Csabának, aki már több mint egy éve előzetesben van?

Nehéz kérdés. Csaba itt végzett jó munkája biztos megmaradt az emberekben, és bennem látják azt, aki folyatni tudja ezt.

Sokat dolgozott a győzelemért?

Rengeteget. Nem volt olyan lépcsőház, olyan lakás, ahová én be ne csöngettem volna…

Mit gondol, mi volt az oka annak, hogy ebben a nagy Fidesz fölényben Szombathelyen győzni tudott egy baloldali jelölt?

Szombathelyen létrejött a teljes baloldali összefogás. És nem csak névlegesen, hanem valóban működött is. Ez egy jó módszer lehet az egész országban: egy hiteles jelölttel és igazi, teljes összefogással a Fidesz legyőzhető.

Beszélt-e az eredmények nyilvánosságra kerülése után ellenfelével, a Fidesz jelöltjével. Melega Miklóssal?

Igen. Felhívott és gratulált. El kell mondanom, hogy örülök, hogy ő volt az ellenfelem. Egy korrekt embert, egy normális vetélytársat ismerhettem meg benne. Bármilyen furcsa is ez ma, de így is lehet különböző oldalon álló embereknek viselkedni, politizálni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra