Munkagépek lepték el az egykori Latex helyét

Szombathelyen megint épül valami.

2012-ben robbantották fel a Latex gyárépületeit, most a negyvenezer négyzetméteres területen elkezdődött valami. A bejáratnál egy molinó hirdeti, hogy harminchárom lakást húznak fel 2017-es beköltözéssel és még CSOK-ot is igénybe vehetnek a leendő tulajdonosok. A robbantásról az alábbi videót készített Garai Antal Atom kollégánk:

Az Ister Invest honlapján egyelőre még csak a telekről vannak képek, a készülő épületről, épületekről még nem. Kérdéseinket elküldtük a cég vezetőjének, a válaszokkal azonnal frissítjük a cikket.

Társasház épül az egykori Latex helyére
A helyszínen készült képeinkért kattintson a fotóra
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet