Látott már ilyen szép házat ilyen szép tulipánfával?

Mi megtaláltuk Szombathelyen.

Minden tavasszal virágzó szombathelyi tulipánfák fotói árasztják el a közösségi oldalakat. Jogosan, mert ebbe a városba sok jutott.

Tulipánfa a Gagarin úton
No, hogy tetszik? | Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Mi is évek óta figyelemmel kísérünk egy nagyon szépet. A Gagarin út elején, egy óvoda udvarán áll. Ez a város egyik legmutatósabb épülete, amelyet szépen is újítottak fel. Nemrég pedig – no jó, kellett rá várni bőven – elkészült a kerítése is, és lássatok csodát, az is szép lett!

Tulipánfa a Gagarin úton
A kerítés és a tulipánfa találkozása a Gagarin úton.
Mészáros D. Zsolt

Gyönyörködjetek!

Tulipánfa a Gagarin úton
Kattints a képekre, hogy még többet láss belőlük!
Mészáros D. Zsolt

Egyébként örök vita, hogy is hívják ezeket a növényeket? Tulipánfa vagy liliomfa, van különbség? És akkor melyik a magnólia? Ebben a cikkünkben Tulipánfa vagy liliomfa, van különbség? 2018. April 26. 17:54 elmagyarázzuk, hogy is van ez!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely