Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Látta már hogy, mekkora betondarabokat törtek fel a zeneiskola mögött?

Ekkorákat.

Nehéz helyzetben lehet az az izzadó tenyerű zeneiskolai nebuló, aki a metronóm kattogására tanulta be otthon a vizsgaanyagot. A zeneiskola mögötti parkolóban egy markoló úgy csapatja a légkalapácsot, hogy arra a tempóra nincs is műfaj, amit játszani lehetne.

Parkoló-felújítás
Ekkora darabokra szakítják a betont, lehet hazavinni emlékbe
Garai Antal Atom

A Zeneiskola mögötti parkoló rövidesen megújul, mindösszesen harminc milliót kell leszurkolni az asztalra azért, hogy szépen átalakuljon és végre aki Porschéval érkezik ebédelni a közeli "kikötőbe", az is egy lendülettel gurulhasson be a hátsó parkolóba, kátyúmentesen, hiszen új aszfalt és térkőburkolás lesz.

Parkoló-felújítás
Vigyázz küszöb
Garai Antal Atom

Egyébként két övezetet alakítanak itt ki, az egyik rész szabad-parkoló (ahogy most is) és figyelnek majd, hogy alkalmas legyen karneváli sörudvarnak is. A másik részt sorompóval óvják majd a hétköznapi polgároktól, a zenekari munkatársak parkolóhelyei lesznek ott. Aki a figyelmeztető táblák ellenére is kicselezi majd a sorompót, azt a vonósok nyilazzák majd le a Bartók Terem tetejéről. Nyilván nem.

Parkoló-felújítás
Betonmegsemmisítőóriásimunkagépeszköz
Garai Antal Atom
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Nem rohad tovább a piaci aluljáró - kátyútlanítanak is

Félmilliárdból kátyútlanítanak, építenek új hidat és leradírozzák a szombathelyi aluljáró graffiti-rengetegét.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra