Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Látta már Illés Bélát betonpillért rögzíteni? Most megnézheti!

A Haladás sportolói segítségével beemelték az épülő stadion lelátójának első betonpillérét.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ünnepélyes keretek közt emelték be az épülő Haladás Sportkomplexum lelátójának első betonpillérét ma délután. Az építkezésen beszédet mondott Hende Csaba, volt honvédelmi miniszter és dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere is.

Ezt a 11 tonnás betonpillért további 234 darab követi majd
Mészáros Zsolt

Hende Csaba elmondta, ez a stadion az adófizetők pénzéből épül, és ugyan tudja, hogy sokan inkább lélegeztetőgépeket vennének az árából, szerinte fontosabb a megelőzés. Mint mondta, a sport védi az egészséget, és akkor nem lesz szükség lélegeztetőgépekre sem. Ennek alapja pedig a sportolás lehetőségének megteremtése Szombathely lakosságának számára.

Ezután egy daruval beemelték az első pillért, amit a Haladás több sportolója rögzített, a vezetőséget pedig Illés Béla képviselte.

Az épülő stadion lelátójának első betonelem-beemelése
Illés Béla csavarkulcsot ragadt
Mészáros Zsolt

A sportkomplexum egyébként fél éve épül, és egy IV. besorolású, 9 ezer fő befogadására alkalmas, fedett lelátós futballpályát, valamint egy két kézilabdapályát magába foglaló sportcsarnokot tartalmaz majd. Az építkezés várhatóan még idén eléri majd a legmagasabb pontját, és a tervek szerint jövő nyár végére elkészül.

Tóth Zsuzsanna és Sipos Gergő is rögzítette a pillért
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra