Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

És hirtelen úgy le lett nyírva a Király utca belső parkolójában a gaz, mint a sicc!

Tekintsük ezt a napi szombathelyi pozitívnak!

Csütörtökön írtuk meg, hogy a Király utca közepén megtaláltuk a város legnagyobb pitypangját A Király utca közepén megtaláltuk a város legnagyobb pitypangját! 2019. April 25. 09:54 ! Ugyanis elborította a gaz és a fű a Szombathely közepén lévő Király utca 3-5. mögötti belső parkolót.

Elburjánzott az aljnövényzet
Így nézett ki. Ha kattint, még több gazos képet láthat.
Nagy Jácint

Péntekre csoda történt, a gaz eltűnt, s egy frissen nyírt belső udvarra leltünk. Szuper! Csak így tovább az egész városban!

király utca belső udvar
Ilyen rendezett lett. A kép mögött galéria rejtőzik.
Nagy Jácint

Ezeket a szép sárga virágokat azért sajnáljuk. Az egyik olvasónk szerint gyógynövény, vérehulló fecskefű. Nem figyeltünk, szólnunk kellett volna, hogy ez direkt szép!

Elburjánzott az aljnövényzet
Ilyen szép volt.
Nagy Jácint
király utca belső udvar
Most meg ilyen lett. De hát a nyírás volt a dolguk...
Nagy Jácint

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra