Leállt az autók honosítása a Magyar Autóklubnál

Adminisztrációs hiba miatt.

Hétfő óta nem lehet külföldről származó autókat honosítani a Magyar Autóklub állomásain, mert egy jogszabálymódosítással véletlenül törölték a szervezet jogosultságát – írta meg a telex.hu .

A változás az Autóklub honlapján augusztus 5-én jelent meg, hozzátéve, hogy a korábban bejelentett külföldről származó autókat sem fogadják.

A portál szerint mindez azokat az új- és használtautó-vásárlókat, illetve kereskedőket hozza nehéz helyzetbe, akik eddig az állami vizsgahelyek zsúfoltsága, és az ebből adódó sok hetes várakozás miatt választották az Autóklubot a forgalomba helyezéshez.

A Telex úgy tudja, hogy az ügy hátterében a jogszabályváltoztatás során történt adminisztrációs hiba áll. Vagyis: nem azért vették el a honosítási jogot az Autóklubtól, mert az szabálytalanságot követett volna el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek