Leesett az első hó Magyarországon

Van, ahol az 5 cm-t is meghaladhatja a hóréteg vastagsága.

Tegnap este a Bükk és Zemplén csúcsain, északon és Tokaj környékén esett hó, havas eső és az éjszaka során terjeszkedett délebbre – közölte a Metkep.hu . Mint este írták, az északkeleti és keleti megyék – kiemelten Tokaj környéke és a Nyírség – reggelre fehérek lehetnek.

Kiemelték: a hegyekben is hótakaró várható, a Zemplénben van esély 5cm-t meghaladó hórétegre, de a Bükkben sem kizárt hasonló mennyiség. Hajnalban és reggel a Mátrában és a Bükkben kisebb havazás még kialakulhat. Napközben lent elolvad, a csúcsokon megmarad a hó.

Szombat éjszaka újabb csapadék érkezik, ami elsősorban nyugaton és délnyugaton néhány centiméter havat is ledobhat, de az Alföldön is eshet átmenetileg hó – tették hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás