Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videó: Lefotózta és hagyta meghalni a gödörbe esett férfit egy fiatalember Budapesten

A fotó talán megjelent a TikTokon vagy a Facebookon.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya. A rendőrség publikálta a biztonsági kamera felvételét.

Egy férfi eddig még ismeretlen körülmények között 2020. november 6-án 20 óra után néhány perccel  a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél fejjel előre bele esett egy útmenti gödörbe.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, aki észrevette a gödörben lévő embert. De ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta a bajba jutottat és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, amely alapján a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről. Elképzelhető, hogy valamelyik közösségi oldalon, például a TikTokon, vagy a Facebookon felbukkant a tréfásnak beállított kép a gödörbe esett emberről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra