Legyél te is ELTE-s Szombathelyen

Ötvennél is több piacképes, gyakorlatorientált szakkal vár az ELTE vasi megyeszékhelyen található campusa.

Szeretnél egy olyan egyetemre járni, ahol már-már személyre szabott oktatásban részesülsz, és olyan kiváló tanároktól lesheted el a szakma fortélyait, akik kihozzák belőled a maximumot, és akikre még évtizedek múlva is jó szívvel gondolsz vissza? Válaszd az ELTE szombathelyi képzését.

Ötvennél is több piacképes, gyakorlatorientált szakkal vár az ELTE vasi megyeszékhelyen található campusa.

Már tanulmányaid kezdetén elismerjük a teljesítményedet. A Savaria Kiválósági Ösztöndíjat neked találtuk ki: ha 400 pont feletti eredménnyel kerülsz be hozzánk, egy tanéven át havi 40 ezer, ha 450 pont felettivel, 80 ezer forintban részesülsz.

Ha megfelelsz a bekerüléshez szükséges feltételeknek, nálunk biztosan lesz kollégiumi helyed, két–három percre az egyetemtől, havi 12 320–19 500 forint közötti összegért.

Szerezz ELTE-s diplomát Szombathelyen, hogy versenyelőnnyel indulj a munkaerőpiacon.

A szeptemberben induló képzéseinkről itt tájékozódhatsz: https://sek.elte.hu/kepzesek

Nyílt nap a Savaria Egyetemi Központban

Érdeklődsz az ELTE szombathelyi képzései iránt? Gyere el Nyílt napunkra január 26-án, szerdán 13 órától, és ha szerencséd van, a sok hasznos információ mellé még egy okosórát vagy tabletet is nyerhetsz.

A Nyílt napon standokon mutatkoznak be szakjaink, ahol oktatóinknak és hallgatóinknak teheted fel a kérdéseidet, így első kézből szerezhetsz információkat az egyetemi élet minden részéről.

A rendezvény központi helyszíne a C–épületi aula lesz. Belépéskor programfüzetet kapsz, így semmiről sem maradsz le.

A program a járványhelyzet miatt regisztrációköteles, legfeljebb 150 főt tudunk fogadni.

A sikeres regisztrációról kapott válasz e-mailt hozd magaddal kinyomtatva vagy a telefonodon, és kérjük, hogy belépéskor mutasd be.

Az egyetem területén orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező. 18 év felettiek, csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be az intézménybe. Kérjük, hogy tünetmentesen gyere el a Nyílt napra.

További információkért kattints weboldalunk Felvételizőknek szóló menüpontjára, ahol regisztrálni is tudsz, valamint elolvashatod a játékszabályzatot: https://sek.elte.hu/felveteli-2022-23

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

(X)