Legyen sok ilyen Szombathelyen – meg máshol is!

Nem kell hozzá extra, hogy felmelegedjünk a vírusos télben. Egy jó tea, meg egy jó vendéglős is elég!

Karanténos esti sétánkat róttuk éppen, amikor a belváros felé közeledve megláttuk a bezárt vendéglő előtt az asztalt, rajta a nagy fémfazékkal és a sok színes pohárral. Mellette táblán a felirat: Ajándék tea, csapold és vidd!

Rácsodálkoztunk.
Nyugat.hu

Elszoktunk mi már az ilyentől, tehát megtorpantunk és tanakodni kezdtünk: ez most tényleg, csak így? Aztán mégis odamegyünk és csapoltunk. Jelentjük: a tea jó volt és forró, s pont kitartott a Fő térig. Minket megvettek – vagyis megitattak.

Látványnak is jó.
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely