Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Legyen sok ilyen Szombathelyen – meg máshol is!

Nem kell hozzá extra, hogy felmelegedjünk a vírusos télben. Egy jó tea, meg egy jó vendéglős is elég!

Karanténos esti sétánkat róttuk éppen, amikor a belváros felé közeledve megláttuk a bezárt vendéglő előtt az asztalt, rajta a nagy fémfazékkal és a sok színes pohárral. Mellette táblán a felirat: Ajándék tea, csapold és vidd!

Rácsodálkoztunk.
Nyugat.hu

Elszoktunk mi már az ilyentől, tehát megtorpantunk és tanakodni kezdtünk: ez most tényleg, csak így? Aztán mégis odamegyünk és csapoltunk. Jelentjük: a tea jó volt és forró, s pont kitartott a Fő térig. Minket megvettek – vagyis megitattak.

Látványnak is jó.
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra