„Legyetek Szoboszlaik” – tanácsolta Orbán a gyerekeknek

A Csepeli Torna Club futballszakosztályában sportoló gyerekeket fogadott a parlamentben a miniszterelnök.
„Csepeli csillagok a házban. Fel, győzelemre!” – ezzel a kommentárral tette közzé Facebook-oldalán Orbán Viktor azt a képet, amelyen a Parlament épületében látható gyerekek körében.

A kormányfőt meglátogató fiatalok pólóján a felirat „Csepel TC” – vagyis a Németh Szilárd Fidesz-alelnökhöz köthető csepeli sportegyesület tagjairól lehet szó - írja a hvg.hu.

Ráadásul fiatal futballistákról, különben Orbán – Szoboszlai Dominikre utalva – nem azt tanácsolta volna nekik, amit a közös fotóra is felírtak nagy betűkkel : „Legyetek Szoboszlaik!"

Orbán kis focistákkal a parlamentben
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű