Videón egy ámokfutó - lekapcsolt lámpákkal a 86-os úton

Egy időben legalább két ámokfutó hajtott a 86-os főúton sötétben, lekapcsolt lámpákkal. Az egyiknek szerelmi bánata volt. A másikat levideóztuk.

Az ittasság és a szerelmi bánat okozhatott rövidzárlatot egy körmendi férfinél, aki bántalmazott egy nőt, kocsiba tuszkolta, majd ámokfutásba kezdett vele Szőce és Körmend között, a 86-oson. Úgy tudjuk, a lekapcsolt lámpájú autó a sötétben szlalomozva haladt a nagy forgalmú úton, de végül a körmendi rendőrök sikeresen elfogták a mások testi épségét is veszélyeztető férfit. Amennyiben Olvasónk látta a 86-oson szlalomozó autót, kérjük írja meg nekünk tapasztalatait.

Kivilágítatlan autó száguld a 86-os főúton

Körülbelül ugyanebben az időben a kameránk is rögzített egy sötétben, lekapcsolt lámpákkal száguldó autót a 86-os főúton, Répcelak közelében. A videóban az látszik, hogy munkatársunk egy pillanatra felvillantja a reflektort egy árny miatt, amiről hamar kiderült, hogy egy sötét autó száguld a szemközti sávban. Sok rosszat tapasztalt kollégánk már húzódott is a padkára és a videóban látszik, amint a sötét gépkocsi nagy sebességgel elsuhan az úton.

Tegyük fel...

Az alábbiak szerencsére csak a képzelet szüleményei, de tegyük fel, hogy kamera és mögöttünk érkező jármű (azaz szemtanú) nélkül egy külföldi kamion előzésébe kezdünk a 86-os főúton. Miután meggyőződtünk arról, hogy az egyenes szakaszon nem jön szembe semmi nekiállunk az előzésnek, majd azelőtt meghalunk, mielőtt az agyunkig eljutott volna az az információ, hogy egyenesen belehajtottunk a szemből nagy sebességgel érkező kivilágítatlan autóba, aminek a vezetője jó eséllyel szintén megkapja a fekete zsákot. A kamionos megy tovább, mi pedig bekerülünk a statisztikába, mint szabálytalan sávváltás közben halálos balesetet okozott személy...

Ezért aztán ha valaki olyan szituációba csöppen, amikor valaki sötétben kivilágítatlanul robog az úton és a villogtatásra sem kapcsolja fel a lámpáit, akkor ne sokat tétovázzon az autós, tárcsázza a 107-et és mondja el, merrefelé tart a sötét jármű és ha mögötte halad, akkor a rendszámát is diktálja be. Megelőzendő egy feljebb vázolt szituációt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló