Lemond Boris Johnson

Reggel fél kilenckor elöntötte, a nap folyamán hivatalosan is bejelenti lemondását Boris Johnson, a Konzervatív Párt elnöke és brit miniszterelnök.

A mértékadó brit lapok mindegyike breaking newsként hozta, hogy miután az elmúlt napokban sorra mondtak le miniszterei, és szólították fe távozásra Johnsont, ma reggelre meghozta a döntést, és lemond. Pártelnöki tisztségét azonnal visszaadja, a miniszterelnöki székből ősszel távozik. Johnson szűk három évig (1079 napot) volt az Egyesült Királyság miniszterelnöke, ezzel övé az egyik legrövidebb kormányfői periódus. Az új kormányfőt várhatóan októberben fogják megválasztani - írja a forbes.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek