Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Lenge öltözékű nőkkel, jachtos fotókkal és meredek állításokkal támadják a győri polgármestert

Nem egyszerű ellenőrizni az állítások igazságtartalmát.

A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet.

Így kommentálta Borkai Zsolt az „Ez az ördög ügyvédje” nevű blog állításait és az Index.hu megkeresését.

Borkai Zsolt
Nyugat.hu

A blog súlyos korrupciós állításokat fogalmaz meg Győr polgármesterével Rákosfalvy Zoltán ügyvéddel kapcsolatban, de bizonyítékokat nem tesz mellé.

A mellékelt fotókon egy jachton is látható a két férfi lengén öltözött lányok társaságában, de a kísérőszövegben említett szexnek és kábítószernek nincs nyoma.

A blog szerzője egyes szám első személyben fogalmaz a hajókirándulásról, de az Index szerin t több ellenmondás is felfedezhető az állításokban. A cikk részletesen foglalkozik Rákosfalvy Zoltán személyével is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra