Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lengyel cég nyithat benzinkutakat Magyarországon

A lengyel olajtársaság, a PKN Orlen a Lotos Group felvásárlásával megjelent a szlovák benzinkúthálózat üzemeltetői közt, a következő lépés pedig Magyarország is lehet - írja a vg.hu.

Daniel Obajtek, a PKN Orlen igazgatóságának elnöke szerint a cégcsoport finomító kapacitása arra is elegendő lehet, hogy Közép-Európában a nagykereskedelmi értékesítés mellett a kiskereskedelmi pozícióikon is javítsanak.

A nagykereskedelemben cseh leányvállalatán (Unipetrol) keresztül már jelen van a PKN. A PKN Orlen a magyar MOL versenytársa már Szlovákiában és Csehországban, sőt, a magyarországi Agip kúthálózatért a MOL mellett a lengyelek is versenybe szálltak.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra