Leszaggatták a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról

Megtaposták és meg is gyújtották. Fradi szurkolók tették, a Facebookon büszkélkedtek el vele.
Fer

encvárosi futballszurkolók egy csoportja éjjel leszaggatta a ferencvárosi városháza épületére kifüggesztett szivárványos zászlót. Tettükkel a Facebookon egy szurkolói csoportban közzétett fényképekkel büszkélkedtek el.

A képek tanúsága szerint a zászlót megtaposták és meg is gyújtották.

“Ez a város.... Nem az a város... FERENCVÁROS !!!!!!!” - írták a bejegyzésben.

Budapesten korábban a Főpolgármesteri Hivatal homlokzatára is kikerült - a rendszerváltás óta először - az LMBTQ közösség zászlaja. A fővárosban hagyományosan a nyárnak ebben az időszakában tartják a Budapest Pride Felvonulást, de idén csak fesztivál lesz, kisebb eseményekkel a koronavírus-helyzetre tekintettel. - írja a hvg.hu.

Zászlótaposás-Ferencváros
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek