Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Letartóztatásban maradhat az idős asszony, aki agyonverte beteg férjét Náraiban

A szökés és elrejtőzés veszélyére hivatkozva hosszabbítanák meg a letartóztatását annak a 75 éves asszonynak, aki tavaly júliusban a Vas megyei Náraiban mankóval, felmosónyéllel és kézzel bántalmazta 81 éves, mozgásában korlátozott, ágyban fekvő férjét, aki a sérüléseibe belehalt.

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a nőnek, aki a megalapozott gyanú szerint 2021. júliusában egy Vas megyei községben lévő otthonukban megölte az egészségi állapota miatt védekezésre képtelen házastársát.

A megalapozott gyanú szerint a nő kézzel, törött felmosónyéllel és egy bottal bántalmazta, számtalanszor megütötte a házastársát, aki az időben elhúzódó durva bántalmazás miatt a szokványos fájdalmat, lelki megterhelést többszörösen meghaladó olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen elhunyt.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban
TM/Nyugat.hu

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta a különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsított nő letartóztatásának meghosszabbítását a szökés, elrejtőzés veszélyére figyelemmel.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló