Letartóztatásban maradhat az idős asszony, aki agyonverte beteg férjét Náraiban

A szökés és elrejtőzés veszélyére hivatkozva hosszabbítanák meg a letartóztatását annak a 75 éves asszonynak, aki tavaly júliusban a Vas megyei Náraiban mankóval, felmosónyéllel és kézzel bántalmazta 81 éves, mozgásában korlátozott, ágyban fekvő férjét, aki a sérüléseibe belehalt.

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a nőnek, aki a megalapozott gyanú szerint 2021. júliusában egy Vas megyei községben lévő otthonukban megölte az egészségi állapota miatt védekezésre képtelen házastársát.

A megalapozott gyanú szerint a nő kézzel, törött felmosónyéllel és egy bottal bántalmazta, számtalanszor megütötte a házastársát, aki az időben elhúzódó durva bántalmazás miatt a szokványos fájdalmat, lelki megterhelést többszörösen meghaladó olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen elhunyt.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban
TM/Nyugat.hu

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta a különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsított nő letartóztatásának meghosszabbítását a szökés, elrejtőzés veszélyére figyelemmel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló