Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a csipkereki feleségkéselőt

Kiderültek a gyilkossági kísérlet részletei. A nő az alvó gyermekük segítségét kérte, talán ennek köszönheti, hogy él.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„A Vas Megyei Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2018. november 5. napján többször megszúrta feleségét egy Vas megyei községben” – közölte lapunkkal az ügyészség.

Habár a közlemény nem nevezi meg, szinte biztosra mondható, hogy arról a csipkereki esetről van szó, amelyről lapunk is beszámolt .

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. november 5. napján a hajnali órákban szeszesitalt fogyasztott, amit felesége észlelt, és közölte a gyanúsítottal, hogy elköltözik otthonról.

A helyszínen készült fotó
Nyugat.hu

A gyanúsított ekkor megfenyegette a sértettet, hogy nem megy el élve a házból, magához vett egy kb. 18,5 cm pengehosszúságú kést, és több alkalommal szívtájékon, a törzs bal oldalán, és csípőtájékon megszúrta a sértettet. Miután a sértett menekülni próbált, a gyanúsított hátba is döfte őt.

A nő a lakásban alvó gyermekének kiabált, hogy segítsen, ezért férj abbahagyta felesége bántalmazását, és elmenekült a helyszínről.

A gyanúsítottat a rendőrség mintegy nyolc óra kutatás után találta meg. A férfi a helyszíntől kb. egy km-re egy bokros részen elrejtőzve aludt.

„A gyanúsított letartóztatását a főügyészség azért indítványozta, mert álláspontja szerint vele szemben a kényszerintézkedés célja enyhébb kényszerintézkedéssel nem érhető el, és a letartóztatás általános feltételein túl annak különös és speciális feltételei is fennállnak” – olvasható a közleményben.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója az emberölési kísérlettel gyanúsított férfi letartóztatását a mai napon egy hónap időtartamra elrendelte.

Munkatársunk a bűncselekmény után a helyszínen járt utána az esetnek.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés