Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Letartóztatták a zöldségbolti rablót, aki ezt hangosan sérelmezte

Elrendelték a 30 napos letartóztatását B. Józsefnek, aki azt a szombathelyi zöldségboltot próbálta kirabolni késsel, ami felett lakott. A 30 éves férfi már máskor is ijesztgetett késsel nőket.
- A Szombathelyi Járási Ügyészség letartóztatási indítványt tett azzal a gyanúsítottal szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Szombathelyen egy zöldségüzlet eladóját késsel a bevétel átadására kényszerítette. A hölgy a bevételt nem adta át a gyanúsítottnak, a bűncselekmény a gyanú szerint kísérleti szakban maradt - mondta el a 112Press-nek Dr. Fülöp Erika Hajnalka főügyészségi ügyész, helyettes szóvivő.
Tánczos Mihály
-A Szombathelyi Járásbíróság járásbírója a mai napon az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a gyanúsított letartóztatását egy hónapra. A letartóztatást a szökés veszélye, a bizonyítás meghiúsításának veszélye és a bűnismétlés veszélye alapozza meg.
Tánczos Mihály
A büntetőeljárás hivatott tisztázni azt is,hogy a gyanúsított büntethető-e, vagy sem.
Tánczos Mihály
A cselekmény minősítése felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete. A büntetési tétele ennek a cselekménynek 5-10 év közötti szabadságvesztés.
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra