Elkészült Szombathely első madár-lakóparkja

Tizenhét madáretetővel készült a télre a déli városrész.

A Haranglábi Emlékparkban hozták létre Szombathely első madár-lakóparkját – írta közösségi oldalára Tóth Kálmán, a városrész képviselője. A politikus köszönetét fejezte ki azok számára, akik bármilyen módon kapcsolódtak a projekt kivitelezéséhez.

A képviselő hangsúlyozta, hogy az itteni közösség a jó cél érdekében bármikor összefog.
Tóth Kálmán/Facebook oldal

A felhívás során tizenhét madáretető készült, amelyek gyerekszavalatokkal kísérve kerültek elhelyezésre a hétvégén. Az ötletgazdák és az alkotók vállalták, hogy az etetőket télen töltik. A városrész képviselője hangsúlyozta, hogy az itteni közösség a jó cél érdekében bármikor képes az összefogásra.

Facebook/Tóth Kálmán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű