Levegőbe repült és fejreállt a Renault kabrió Kenéznél

Előzés közben vesztette el uralmát autója felett egy férfi Kenéz és Vép között. A kabrió előbb a mezőre rohant, majd több bukfenc után a levegőbe repült és visszacsapódott az útra. Videó a végeredményről.

Személyautót előzött egy Renault 19 vasárnap délután Kenéz és Vép között, amikor hirtelen kacsázni kezdett, majd letért az útról és többször is bukfencezett a szántáson. Az egyik szemtanú a nyugat.hu-nak elmondta, hogy az autó ezután a levegőbe repült és visszacsapódott az útra, fejtetőn állt meg.

Lapos roncs lett a kabrióból

A kabriót vezető férfi információink szerint súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. Tűzoltók szabadították ki az összelapult roncsból. Az utat teljes szélességében lezárták a rendőrök. Ennek ellenére most is voltak, akik a megkülönböztető jelzést használó tűzoltó, rendőr és mentőautókat, valamint az autómentőt kikerülve "haladni akartak". Az út közepén fejtetőn álló roncs azonban őket is megállította. Videónkon jól látszik, hogy olyanok is akadtak, akik autójuk terepjáró képességét kihasználva a szántóföldön kerülték ki a balesetet.

Levegőbe repült és fejreállt a Renault Vép és Kenéz között
Levegőbe repült és fejreállt a Renault Vép és Kenéz között
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló