Lezárják a szombathelyi Károly Róbert utca egy szakaszát

Két hétig, naponta egy meghatározott időtartamra.

Lezárásra kerül a Károly Róbert utca egy szakasza: a Szent Gellért utcától a KISZ-kocsmáig nem lehet behajtani mától két héten keresztül - jelentette be egy Facebook-videóban Németh Ákos tanácsnok, városi képviselő.

A videóból kiderül, hogy új szakaszába lépett a Károly Róbert utca felújítása. Az említett szakaszt most azért kell lezárni, hogy az "út alapját is rendbe tudja tenni a kivitelező". A behajtás egyébként csak reggel 07:00 és délután 18:00 között lesz megtiltva. Ezen időintervallumon kívül lehet közlekedni az érintett szakaszon, vagyis a parkolók megközelíthetők.

A Szent Flóriánig tartó másik szakaszra a behajtás megengedett - derült ki a bejegyzésből. A képviselő pedig végül türelmet kért a következő két hétre az itt lakóktól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely