Lopás miatt körözték, és már a vezetéstől is eltiltották a Gyöngyösfalunál balesetező ittas sofőrt

Súlyos sérüléseket szenvedett, de még épp időben ki tudott szállni a roncsból.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Még a lángok előtt kiszállt a körözött autó roncsából a Fiat ittas sofőrje Gyöngyösfalunál September 18. 20:03 súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt szeptember 18-án, hétfőn este a 87-es főúton Gyöngyösfalu közelében. A Szombathely irányába tartó Fiat egy jobbra ívelő kanyar után letért az útról és egy fának ütközött. Az autó nem sokkal később füstölni és lángolni kezdett, de a sofőr szerencsére már előtte kikászálódott a roncsból és már többen a segítségére siettek.

TM/Nyugat.hu

A mentők az elsődleges adatok alapján súlyos sérüléssel szállították kórházba a sofőrt, aki információink szerint ittas volt. Ráadásul már akkor írtuk, hogy úgy tudjuk, a baleset okozójával már korábban is szerettek volna találkozni a rendőrök, de nem találták meg és a nyilvánosan elérhető gépjármű adatok alapján a Fiat is körözés alatt áll.

A rendőrség friss közleménye szerint a kőszegi férfi az elsődleges orvosi információk alapján valóban súlyos sérüléseket szenvedett és tényleg pozitív értéket mutatott az alkoholteszter, ezért orvosi ellátása során további mintavételre is sor került.

TM/Nyugat.hu

Kiderült továbbá az is, hogy a férfit a Szombathelyi Járásbíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől a férfit és a Soproni Rendőrkapitányság is körözést adott ki ellene lopás bűncselekmény miatt. A férfit így őrizetbe vették, büntetőeljárást kezdeményeztek ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló