Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lopják az önkormányzat által postaládákba dobott szájmaszkokat Szombathelyen

A nagyobb városrészekben kezdték a szájmaszkok terjesztését, Zanaton már végeztek is. Nyugalomra intenek mindenkit, nem kellene elrontani...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kíváncsiak voltunk arra, hogy hol tart azoknak a szájmaszkoknak a kiosztása, melyeket Nemény András polgármester rendelt meg Videó: Újabb rendkívüli bejelentéseket tett Nemény András 2020. March 19. 17:04 a múlt héten. Mint kiderült, haladnak a postaládákba helyezéssel. Egy gond van csak: olykor el is lopják őket.

Mint az önkormányzat jelezte, a maszkokat önkéntesek hordják ki: az önkormányzat és az önkormányzati intézmények dolgozói. A postaládákba való kiosztást a nehezebb, nagyobb körzetekben kezdték, mint például a zanati városrész, így ott már végeztek is.

Arra kérnek mindenkit, legyen kicsit türelmes! Vasárnapig mindenhova elérnek.

Felhívták viszont a figyelmet arra, hogy

senki ne vegye el más postaládájából a maszkot!

Ugyanis, mint kiderült, ez megtörtént már. Mindenesetre az önkénteseket megkérték, direkt úgy rakják be a maszkokat, hogy azokat ne lehessen kihúzni a postaládákból.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra