Lopják az önkormányzat által postaládákba dobott szájmaszkokat Szombathelyen

A nagyobb városrészekben kezdték a szájmaszkok terjesztését, Zanaton már végeztek is. Nyugalomra intenek mindenkit, nem kellene elrontani...

Kíváncsiak voltunk arra, hogy hol tart azoknak a szájmaszkoknak a kiosztása, melyeket Nemény András polgármester rendelt meg Videó: Újabb rendkívüli bejelentéseket tett Nemény András 2020. March 19. 17:04 a múlt héten. Mint kiderült, haladnak a postaládákba helyezéssel. Egy gond van csak: olykor el is lopják őket.

Mint az önkormányzat jelezte, a maszkokat önkéntesek hordják ki: az önkormányzat és az önkormányzati intézmények dolgozói. A postaládákba való kiosztást a nehezebb, nagyobb körzetekben kezdték, mint például a zanati városrész, így ott már végeztek is.

Arra kérnek mindenkit, legyen kicsit türelmes! Vasárnapig mindenhova elérnek.

Felhívták viszont a figyelmet arra, hogy

senki ne vegye el más postaládájából a maszkot!

Ugyanis, mint kiderült, ez megtörtént már. Mindenesetre az önkénteseket megkérték, direkt úgy rakják be a maszkokat, hogy azokat ne lehessen kihúzni a postaládákból.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely