Lopott kerékpár gazdáját keresik a szombathelyi rendőrök

Szeretnék visszaadni a tulajdonosának.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - írja a police.hu

Keresik a kerékpár tulajdonosát
rendőrség

Valószínű, hogy a képen látható, idáig ismeretlen sértett tulajdonát képező kerékpárt az elkövető 2024. április 30-án, éjfél környékén, Szombathelyen, a Kossuth Lajos utca 1-3. szám előtti kerékpártárolóból tulajdonította el.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható kerékpárt felismeri, vagy a kerékpár tulajdonjogát igazolni tudja, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek