Lövések is dördültek Kerepesen, ahol két család esett egymásnak

Legalább százan vettek részt a tömegverekedésben.

Hárman megsérültek, három embert pedig őrizetbe vettek a rendőrök, miután két család tagjai összeverekedtek a kerepesi Gyár utcában.

Miután sikerült szétválasztani az embereket, a rendőrök golyóálló mellényt öltöttek, mivel a lövéseket leadó emberek az egyik ingatlanban rejtőztek el, és többszöri felszólításra sem működtek együtt - közölte a rendőrség.

Végül a TEK érkezett a helyszínre, amely elfogta az addig a házban bujkálókat. A három előállított férfit fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Letartóztatásuk indítványozását az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek. Az első vizsgálatok szerint gáz- és riasztófegyverek dördültek el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek